Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання постійної комісії Білоцерківської районної ради з питань законності…

Дата: 01.03.2023 15:32
Кількість переглядів: 197

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у засіданні  постійної комісії Білоцерківської районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської етики та децентралізації, яка проходила під головуванням Володимира Саніна.

Перед депутатами виступив заступник керівника Білоцерківської окружної прокуратури Київської області  Олександр Маційчук  із інформацією про стан законності, боротьби із злочинністю та результати діяльності на території Білоцерківського району за 2022 рік.

Про роботу Білоцерківського районного управління поліції  інформував  Михайло Пелех, начальник Білоцерківського РУ ГУ НП України в Київській області.  Він наголосив, що за рейтингом Білоцерківський РУ ГУ НП визнано кращим  підрозділом Київщини.

Депутат районної ради Василь Галюк   від імені усіх депутатів подякував керівників за їх оперативну та злагоджену роботу та побажав  подальших  успіхів. Зазначив, що в такий непростий час жителі району відчули справжню підтримку та захист.

Далі голова районної ради Василь Зеленський  звітував перед депутатами про пророблену роботу за минулий рік. А він видався напруженим. Пріоритетами діяльності його як управлінця – це збереження стабільності в районі, налагодження взаємодії між виконавчою владою, представниками громадськості, органами місцевого самоврядування, бізнесу.

Війна вимагала особливих дій,  режиму роботи.  Організація робіт з  ліквідації наслідків ракетних обстрілів на території району, доставка гуманітарної допомоги, транспорт для евакуації населення із загрозливих зон та окремих родин із дітьми з нашого району, організація структури та налагодження роботи територіальної оборони…

Анатолій Онопрієнко, начальник відділу економічного та агропромислового розвитку Білоцерківської районної державної адміністрації представив звіт про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Білоцерківського району на 2022 – 2025 роки за 2022 рік. Дане питання було запропоновано розглянути на засіданні сесії районної ради.

Доволі  емоційно депутати обговорювали звіт про виконання бюджету Білоцерківського району за 2022 рік, який представила Світлана Ейсмонт, начальник відділу фінансів Білоцерківської районної державної адміністрації. Дане питання ще буде розглядатися на постійній комісії з питань бюджету.

Анатолій Чичикало, заступник голови Білоцерківської районної ради на розгляд членам комісії представив затвердження списку присяжних Білоцерківського міськрайонного суду, Таращанського районного суду  Київської області.

Депутати погодили звіт про виконання Програми по підтримці заходів територіальної оборони на території Білоцерківського району на 2022 -2025 роки у 2022 році, про який доповів Юрій Клочко начальник відділу цивільного захисту населення Білоцерківської районної державної адміністрації.

Керівники відділів апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації  звітували про виконання ряду програм.

Депутати розглянули  Програму підтримки розвитку місцевого самоврядування у Білоцерківському районі на 2023 – 2025 роки, питання щодо перейменування вулиць, про дострокове припинення повноважень деяких депутатів.

Розглянули депутатське звернення  Володимира Бабенка.

Дані питання пропонують розглянути на сесії районної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора