Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районноі ради Василь Зеленський взяв участь у нараді з керівниками правоохоронних органів району.

Дата: 14.02.2023 07:55
Кількість переглядів: 91

Фото без описуЗа інформацією начальника районного управління поліції Михайла Пелеха, впродовж минулого тижня резонансних подій не зафіксовано. На жаль, мало місце дві події за участю неповнолітніх – дорожньо-транспортна пригода та самовільне залишення дитиною місця постійного проживання. Зважаючи на це, правоохоронці вкотре звертають увагу батьків на необхідність належного виконання їхніх обов’язків та приділенні  більшої уваги неповнолітнім.

Окрім того, на важливості дотримання правил дорожнього руху та неприпустимості перебування за кермом в стані алкогольного сп’яніння (протягом тижня патрульними складено 18 протоколів) наголосив тво командира батальйону патрульної поліції Олександр Світовий.

Ще одне питання, яке потребує посиленої уваги з боку громадськості – недопущення ігнорування окремими громадянами правил поведінки на зимових водоймах. 

На жаль, минулий тиждень приніс кілька трагічних подій за участі любителів зимової рибалки. У двох випадках за здоров’я потерпілих від льодяного купелю борються лікарі. Одного з постраждалих не вдалося врятувати.  

З метою уникнення подальших трагедій надзвичайники закликають жителів району бути обережними на зимових водоймах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора