Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Обговорили особливості діяльності підприємств, установ та організацій  в умовах продовження в нашій країні правового режиму воєнного стану.

Дата: 12.02.2023 11:52
Кількість переглядів: 152

Фото без описуВідбулася робоча нарада за участі керівників району Людмили Мерзлюк та Василя Зеленського з очільниками територіальних громад , представниками бізнесу та особами, відповідальними за ведення мобілізаційної роботи, під час якої обговорили особливості діяльності підприємств, установ та організацій  в умовах продовження в нашій країні правового режиму воєнного стану.

Зокрема, було дано роз’яснення щодо нового Порядку бронювання військовозобов’язаних для підприємств, установ, організацій агропромислового комплексу та ходу реалізації заходів із залучення добровольців до військових формувань в рамках реалізації проекту «Гвардія наступу» і Стрілецького батальйону Київської області.
Учасники наради обговорили критерії визначення підприємств, установ та організацій, які є критично важливими для економіки і забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

Не менш актуальним було й питання щодо стабілізації та покращення ситуації з електрозабезпеченням у Білоцерківському районі. Особливо це непокоїло представників бізнесу, виробничий процес яких безпосередньо залежить від електропостачання.

Щодо перспектив стабілізації ситуації в енергетичній сфері на нараді доповів начальник Південного регіону високовольтних електромереж ДТЕК «Київські регіональні електромережі» Євген Тараненко, який зазначив, що за станом на сьогоднішній ранок ситуація була доволі оптимістичною, проте ракетні та інші обстріли з повітря з боку рф, яким піддалася сьогодні фактично вся територія нашої держави, знову внесли невтішні корективи, тому робота над відновленням триватиме й далі.

За підсумками наради керівником району було дано низку протокольних доручень, спрямованих на вирішення проблемних питань з метою подальшої підтримки сектору економіки району. (За матеріалами сайту РДА)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора