Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася робоча нарада з питань зміцнення обороноздатності району

Дата: 09.02.2023 07:50
Кількість переглядів: 94

Фото без опису8 лютого, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з представниками оборонної сфери та головами громад району.

Нарада проходила у змішаному форматі і стосувалася питань зміцнення обороноздатності регіону та інформування населення Білоцерківщини щодо проведення набору добровольців до Стрілецького батальйону Київської області.

Учасники наради торкнулися окремих питань будівництва фортифікаційних споруд, зміцнення   оборонного рубежу, забезпечення діяльності ДФТГ та запису добровольців з числа жителів району до   Стрілецького батальйону, який покликаний зміцнити обороноздатність нашого регіону.

Зазначене добровольче формування проходитиме підготовку і бойове злагодження на території Київської області та   відноситься до Збройних Сил України.
Запис добровольців до Стрілецького батальйону Київської області триватиме до 15 лютого і проходить у Білоцерківському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.
Людмила Мерзлюк наголосила, що до служби у зазначених підрозділах запрошують чоловіків та жінок віком від 18 до 55 років   офіцерського та рядового складу, а також  тих, хто не має досвіду військової служби, оскільки буде проводитися відповідне навчання. Головне - це мають бути патріотично налаштовані громадяни, які прийняли для себе рішення служити в лавах Збройних Сил України та переймаються безпекою рідної країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора