Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Поліцейські станції відкрили у громадах Білоцерківського району

Дата: 02.02.2023 13:07
Кількість переглядів: 213

Фото без описуВ Україні триває війна і безпека громадян є ключовим пріоритетом  роботи Національної поліції України. Завдяки єдності поліції, влади та громди ми вистояли, продовжуємо розвивати безпечне середовище, аби кожна людина відчувала себе у безпеці. Саме з цією метою  програму "Поліцейський офіцер громади" продовжують реалізовувати на території  Білоцерківського району.

Сьогодні, 2 лютого, в Сквирській та Ковалівській громадах відбулися офіційні відкриття Поліцейських станцій. Голова Білоцерківської районної ради  Василь Зеленський був присутній на заходах.

 

 «У нашій державі запроваджується практика щодо вирішення питань із охорони публічної безпеки та порядку, профілактики правопорушень у населених пунктах та громадах. Переконаний, що наші поліцейські офіцери справді будуть частиною громади, допомагатимуть жителям оперативно вирішувати їхні проблеми, працюватимуть на безпеку людей і розвиток нашого краю» - у своїй промові сказав Василь Васильович.

 

У заходах взяли участь начальник поліції Київщини Андрій Небитов, співробітники управління превентивної діяльності, начальник Білоцерківської поліції Михайло Пелех, голова Білоцерківської  військової адміністрації Людмила Мерзлюк, голови громад та працівники місцевих рад.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора