Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районноі ради Василь Зеленський взяв участь у нараді із керівниками силових структур району.

Дата: 18.01.2023 07:44
Кількість переглядів: 247

Фото без описуЗагалом ситуація в районі контрольована. Проте, як доповів під час наради начальник Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС у Київській області Віктор Сподін, має місце зростання кількості пожеж у приватних та багатоквартирних житлових будинках, які виникають через нерозумне та одночасне використання енергоємних приладів, недотримання елементарних правил безпеки  під час обігріву приміщень.

❄️⛈Через ускладнення погодніх умов та недотримання ПДР на дорогах Білоцерківщини зросла кількість дорожньо-транспортних пригод - 63 випадки, 10 з них - із потерпілими. Значна частка пригод стається в стані алкогольного сп’яніння (28 порушень за тиждень). Таку невтішну статистику навели заступник командира батальйону патрульної поліції Микита Гаврилов та заступник начальника поліції Олексій Ковбаса.

☝️На завершення наради начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк вкотре звернула увагу присутніх щодо необхідності посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення, а також акцентувала увагу на важливості забезпечення охорони громадського порядку та пожежної безпеки під час проведення церковних служб на Водохреща з урахуванням повітряної тривоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора