Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Ситуація в районі контрольована

Дата: 11.01.2023 08:11
Кількість переглядів: 135

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела нараду з Фото без описукерівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої обговорили оперативну ситуацію в районі. У робочій нараді взяв участь  голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський.

Загалом ситуація в районі контрольована, всі структури злагоджено взаємодіють задля максимального забезпечення безпеки громадян.

Однак, не лише злагоджена робота професіоналів має вирішальний вплив на ситуацію. Населення також має відповідально ставитися до власної безпеки та безпеки оточуючих.

Так, як доповів заступник командира батальйону патрульної поліції Микита Гаврилов, мають місце порушення правил дорожнього руху, а саме - перебування за кермом у стані алкогольного сп’яніння - 14 випадків та 18 дорожньо-транспортних пригод.

Начальник  Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС у Київській області Віктор Сподін, зазначив, що впродовж минулого тижня були зафіксовані пожежі в приватних домоволодіннях та в недіючих будівлях через необережне поводження з електричними приладами обігріву.

Окрема увага під час наради була приділена обговоренню ситуації в енергетичній сфері. Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк зауважила, що через зниження температури зросло споживання електричної енергії.

- Тому, будь ласка, розумно споживайте електроенергію, користуйтеся енергоємними приладами почергово. Це дозволяє знизити навантаження на енергосистему та зменшити необхідність застосування обмежень - зазначила очільник району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора