Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голова Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з нагоди 103-ї річниці створення регіональної газети Надросся «Замкова гора»

Дата: 06.01.2023 07:47
Кількість переглядів: 178

Фото без описуШановні працівники регіональної газети Надросся «Замкова гора»!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 103-ї річниці  вашого видання.

Вік для газети поважний, надто сьогодні, коли засоби масової інформації з’являються та зникають так швидко, що часом не залишають після себе жодної згадки.

Ми Вас знаємо, як талановитих майстрів своєї справи з професійним чуттям і невичерпною енергією. Ви гуртуєте навколо себе аудиторію вимогливих та вірних   читачів,  які й сьогодні серед великого  розмаїття обирають саме вашу газету. Це і є нагорода за професійність та компетентність, за вміння відчувати пульс життя та оперативно реагувати на потреби читачів, вести з ними активний діалог.

 А це й не дивно, адже ваш маленький колектив працює під керівництвом талановитої, творчої, чесної й відповідальної Віри Олександрівни Строкач.

Завдяки вашій праці видання завжди було і досі лишається цікавим, шанованим виданням серед своєї читацької аудиторії. Ваше слово не просто піднімає дух – воно зцілює у людях віру, вселяє надію на ПЕРЕМОГУ  та є неоціненною підтримкою на шляху суттєвих перемін у житті краян.

Кожний із вас творить історію сьогодення – без прикрас, правдиво і об’єктивно відображаючи сучасний стан справ. Будьте завжди послідовними і пам’ятайте про своє головне покликання – служити істині, утвердженню добра, злагоди й миру в суспільстві. Світлими нехай будуть помисли, щирими думки, переконливим журналістське слово.

Нехай турбота, милосердя, щедрість душі повернуться до Вас сторицею та супроводжує завжди глибока людська вдячність і шана.

Дякуємо вам за тісну співпрацю.

З повагою

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора