Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Окреслено напрямки спільної діяльності на найближчу перспективу

Дата: 05.01.2023 15:25
Кількість переглядів: 113

Голова  Білоцерківської районної  ради Василь Зеленський та його заступник Анатолій Чичикало   із робочим візитом відвідали Маловільшанську  територіальну громаду, під час якого побували  на  об'єктах промислових підприємств та соціальної сфери.

Керівники районної ради ознайомилися з виробничим процесом бюджетоутворюючого підприємства  Маловільшанської громади, яке  виробляє продукцію під торговою маркою "МЕТКАС". Підприємство на території с.Озерне працює лише 2 роки, а вже сьогодні входить до десятки найкращих виробників металевих поличкових стелажів в Україні.

Посадовці відвідали  одну із амбулаторій загальної практики сімейної медицини, яка не так давно була збудована в рамках реалізації державної програми, оглянули  приміщення, стоматологічний та оглядовий кабінети,  обговорили із  завідуючою медзакладу  Анною Пантель  проблемні питання.

Сьогодні  питання  налаштування генератора – першочергове. Адже важливо безперешкодно надавати  послуги як жителям громади так і тимчасово переміщеним особам, а їх на території громади проживає майже 2000 тис осіб. Голова ради відвідав  пункт обігріву.

«Одним із факторів, що має надзвичайно важливий вплив на якість надання медичної допомоги, є стан матеріально-технічного забезпечення роботи медичних працівників. Не менш важливим є відношення медперсоналу до хворих» - зазначив у розмові голова ради Василь Зеленський. Він подякував медикам за їх працю.

Далі, посадовці відвідали Озернянську школу де зустрілися з педагогічним колективом на чолі з директором  Юрієм Онопрієнко.  Продуктивною відбулася зустріч із освітянами.

В розмові голова ради порушив питання щодо  безпеки учнів  у воєнний час. Адже воно особливо загострюється в період канікул, коли вільного часу в дітей стає більше.

«Ми перебуваємо в умовах війни. Й відповідаємо за збережені життя»,- наголосив Василь Зеленський. Він подякував за ту неоціненну допомогу, яку надають вчителі, батьки та діти нашим славним воїнам.

Далі голова ради відвідав мешканців стаціонарного відділення для постійного проживання одиноких непрацездатних громадян. А їх у даному закладі проживає 18. І кожний потребує догляду, уваги, тепла.

З керівництвом громади керівники обговорили питання щодо забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб, організацію надання медичної допомоги в умовах воєнного стану, дотримання  режиму економного споживання електроенергії, наголосив про відповідальність за недопущення витоку інформації, якою може скористатися ворог.

Василь Зеленський  щиро подякував керівництву громади за ту неоціненну допомогу, яку вони систематично надають нашим бійцям.

 «Чимало проблем вирішено, але багато – потребують свого вирішення. Це зовсім не означає, що вони за межами уваги. Зрештою, жителі Маловільшанської громади з розумінням відносяться до проблем, що виникають й разом намагаються їх долати»,- підсумував результати робочої поїздки голова ради Василь Зеленський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора