Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського до жителів району

Дата: 02.01.2023 08:21
Кількість переглядів: 130

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району!

Розпочалася триста тринадцята доба російського широкомасштабного вторгнення.

Ми знову пережили нічну атаку безпілотниками. Росіяни запустили декілька хвиль дронів-шахедів. Ціляться в об’єкти критичної інфраструктури.  У Києві та Київській області повітряна тривога тривала близько чотирьох годин. 

Ворог направляв низку дронів-камікадзе на українські міста. ППО збили 22 повітряні цілі . Дякуємо Повітряним Силам ЗСУ за їх успішну роботу. 

Ситуація в районі контрольована. Пам’ятайте, чинні  всі вимоги, які передбачені комендантською годиною. Жодних змін та послаблень не передбачено. 

Вкотре звертаюся з проханням не нехтувати сигналами «повітряна небезпека».  Наші ЗСУ та ППО роблять все можливе, аби вберегти наші життя, наші міста і села від руйнувань, проте війна триває і не завжди вдається запобігти нападам. Тому, почувши сигнали тривоги, візьміть необхідні речі і негайно перейдіть в найближче укриття.

Зберігайте  емоційну рівновагу й зосередженість, оцініть ситуацію навколо себе, тримайтеся осторонь адміністративних будівель, стратегічних та військових об’єктів, перечекайте атаку в безпечному місці до відміни сигналу «повітряна небезпека».

Жодні удари крилатих чи балістичних ракет, «Градів», прильоти дронів-камікадзе не повинні забрати нашу віру в краще майбутнє. Ми сильні, ми переживемо і виживемо.

Слава кожному нашому воїну!

Дякую всім, хто працює заради перемоги і хто допомагає!

Усе пройдемо, усе здолаємо.

Бережіть себе та вірте в ЗСУ! 

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора