Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського до жителів Білоцерківського району з нагоди різдвяно-новорічних свят

Дата: 30.12.2022 08:53
Кількість переглядів: 98

Дорогі земляки!

Щиросердно вітаю вас із чудовими святами – Новим 2023-м роком та Різдвом Христовим!

Ці  зимові свята особливо шануються нашим народом. Бо так зворушливо  зібратися у родинному колі, побажати один одному усього найкращого та разом увійти у Новий, сповнений надій та мрій, рік.

Та не кожному судилося зібратися у родинному колі… Напевно, багато хто з нас хоче з полегшенням перегорнути чергову сторінку свого життя. Адже 2022-й був по-справжньому тяжким. Ми разом пройшли випробування вогнем і мечем, загартувались та об’єднались навколо спільної мети – світлого майбутнього України.

Вдячний кожному, хто прийшов нам на допомогу! Бо, які б не були складні часи, а милосердя та любов завжди допомагають нам жити та досягати нових звершень.

 Кожний із нас постав перед війною, і змінив звичний ритм свого життя. Але не варто нарікати. Адже у такі непрості часи загартовуються наші характери. Такі часи дають нам можливість оцінити, що є по-справжньому важливим у нашому житті. 

А це передусім – люди! Живі і здорові, щасливі й усміхнені, дієві, турботливі, готові до відбудови й змін. 

Вдячний кожному, хто у цей непростий рік ефективно протистояв ворогу, допомагав нашим військовим і тим, хто попри все продовжував розбудовувати наше життя: підтримував  освіту, медичні заклади, ремонтував дороги, мости, в короткий час створював гуманітарні склади та  пункти незламності, під вогнем вивозив людей із окупованих  територій… Вдячний бійцям енергетичного фронту, які з початку повномасштабної війни несуть цілодобову варту. Вдячний нашим аграріям, працівникам промислових підприємств, бізнесу, волонтерському руху, головам територіальних громад,  нашим депутатам. Саме ви в непростий час об`єдналися задля перемоги.

Ми робили це разом – пліч-о-пліч. Ми разом з вами дбали про тих, хто найбільше потребує нашої допомоги – дітей-сиріт, самотніх літніх людей, жителів прифронтових селищ, переселенців… 

Маю надію, що наступного року ми збережемо цю єдність, і рік прийдешній стане роком нашої спільної перемоги. Щиро вірю в це!

Пишаюся нашими славними ЗСУ і висловлюю слова глибокої  вдячності.

Вічна слава Героям, які полягли за незалежну Україну, мирним громадянам, невинним дітям, чиї життя забрала росія! Не забудемо! Не пробачимо!

 

Мирного нового 2023-го  року, дорогі земляки! 

Здоров'я, добробуту, злагоди і достатку зичу кожному з вас.

Бережіть себе і тих, хто поруч.  Бережімо Україну! Разом до перемоги!

 

З повагою     

голова Білоцерківської районної ради           ВАСИЛЬ  ЗЕЛЕНСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора