Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч із ветеранами Білоцерківщини

Дата: 28.12.2022 14:18
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

Наразі значна частина населення України перебуває у скрутних життєвих обставинах і потребує якщо не підтримки, то хоча б належних роз’яснень з боку керівництва.

Саме з цією метою, сьогодні, 28 грудня, у приміщенні сесійної зали Білоцерківської районної ради голова Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк та  голова районної ради  Василь Зеленський зустрілися з активом ветеранської організації Білоцерківського району. І хоча їх із кожним роком все менше і менше, вони завжди були і є прикладом патріотизму, відповідальності, обов’язку та честі. Ці поважні, сивочолі люди з перших днів війни активізувалися на територіях своїх громад, щоб допомогти воїнам, переселенцям, односельцям.

Спочатку усі присутні хвилиною мовчання вшанувати загиблих, які ціною власного життя відстоювали кожний клаптик рідної землі, виборюючи перемогу на нашій землі.

Під час спілкування ветерани ділилися своїми щоденними  проблемами. Кожний із них говорив про різне, але всі вони щиро бажали, щоб якнайшвидше була здобута перемога, щоб панував у світі мир і спокій, щасливими були діти, здоровими онуки. До складу громадського формування входять інваліди, ветерани праці, солдатські вдови, люди поважного віку. Саме ті люди, що потребують допомоги і уваги.

Представники влади привітали ветеранів із наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим. Побажали їм здоров`я, довголіття, добра та миру.  

Також до вітань долучилися голова Білоцерківської районної організації ветеранів Віктор Рудий та голова Узинської організації ветеранів Ярослав Гогія.

Зустріч добігла кінця, залишивши теплі спогади у серцях та душах, а ще надихнула  ветеранів славного Білоцеріквського краю на нові трудові справи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора