Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Дякуємо Вам – бійці енергетичного фронту!

Дата: 22.12.2022 10:08
Кількість переглядів: 158

Фото без описуЩороку 22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні святкується День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році. 

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський привітав незламних  бійців енергетичного фронту ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі». Саме вони забезпечують світло, комфорт в домівках і можливість для підприємств працювати, лагодять одні й ті ж мережі знов і знов, бо ворог прицільно обстрілює їх майже щодня.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих синів і дочок України,  які віддали життя, захищаючи рідну землю.

«На таких відповідальних людях тримається країна. Сьогодні ми з гордістю говоримо про Вас -  наших енергетиків. Ви оживляєте згорілі трансформаторні підстанції, ні на крок не відходячи від дозволеного маршруту, бо це смертельно небезпечно – українська земля усіяна ворожими мінами. Ви не солдати, але працюєте у бронежилетах та військових касках. Ви впевнені у своїх силах та здатні зламати будь-які загарбницькі плани ворога.  Ви наближаєте нашу спільну перемогу. Ви – бійці енергетичного фронту. Дякую кожному з вас  за розуміння, витримку, підтримку і незламність!» - вітаючи присутніх зі святом, зазначив очільник Білоцерківської районної ради Василь Зеленський.

Слова подяки на адресу енергетиків прозвучали також від заступника голови Білоцерківської районної військової  адміністрації Олександра Горовенка, голови  Білоцерківської міської територіальної громади Геннадія Дикого, начальника Південного регіону високовольтних електромереж ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» Євгена Тараненка.

Доповненням до слів вітань керівників  стали Державні нагороди,  грамоти та подяки, подарунки  енергетикам.

Слава Україні! Героям слава!

Урочистості відбулися 22 грудня в приміщенні сесійної зали Білоцерківської районної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора