Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Керівники району проаналізували оперативну ситуацію в регіоні

Дата: 20.12.2022 08:09
Кількість переглядів: 85

19 грудня на засіданні робочої наради з керівниками силових, контролюючих структур та правоохоронних органів Білоцерківщини керівники району проаналізували оперативну ситуацію в регіоні. У засіданні взяв участь голова Білоцерківської районноі ради.

Загалом ситуація в районі контрольована. Проте має місце зростання кількості пожеж та  ДТП, викликане погіршенням погодним умов та обмеженим використанням електроенергії через масові ракетні обстріли з боку рф по об’єктах критичної інфраструктури України. 

За інформацією начальника Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС у Київській області Віктора Сподіна, зниження температури повітря та недотримання елементарних правил безпеки  під час обігріву приміщень призвели до зростання чисельності пожеж. Так, впродовж минулого тижня трапилося 19 загорянь, в яких постраждали 3 особи, ще одна – загинула. Зважаючи на критичність ситуації, працівники ДСНС посилюють роз’яснювальну роботу серед населення, наголошуючи на неприпустимості ігнорування протипожежних правил.

Тривогу викликає і ситуація на дорогах. Попри всі намагання працівників районного управління поліції,  патрульних та свідомих учасників дорожнього руху, поки що не вдається зменшити кількість правопорушень на автошляхах району.

За інформацією очільника Білоцерківського районного управління поліції Михайла Пелеха, на жаль, на сьогодні має місце як перевищення швидкісного режиму водіями, так і вперте ігнорування пішоходами світловідбиваючих елементів на одязі та використання у темну пору доби ліхтариків. Як результат, працівники поліції задокументували 30 фактів кричущого порушення правил дорожнього руху. Ще 21 випадок – патрульна поліція, про що зазначив у своїй доповіді під час наради т.в.о. командира батальйону патрульної поліції м. Біла Церква Олександр Світовий. 
Окрема увага, як і під час попередніх нарад, була приділена обговоренню ситуації в енергетичній сфері. Начальник Південного регіону високовольтних електромереж ДТЕК «Київські регіональні електромережі» Євген Тараненко доповів про забезпечення регіону електроенергією після повітряних  атак та наголосив, що енергетики роблять все можливе, аби мінімізувати збитки, нанесені галузі. Наразі тривають як відновлювальні, так і стабілізаційні роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора