Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт бюджету Білоцерківського району на 2023 рік затверджено.

Дата: 15.12.2022 08:19
Кількість переглядів: 91

Фото без опису14 грудня начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела засідання колегії, на якому прийняли рішення про підтримку програм та проєктів з пріоритетних питань життєдіяльності району  у 2023 році. У  засіданні колегії взяли участь голова та заступник Білоцерківської районної ради Василь Зеленський та Анатолій Чичикало.

Члени колегії заслухали звіт про виконання  Програми соціально-економічного та культурного розвитку Білоцерківського району на 2022 -2025 роки у 2022 році та рекомендували затвердити рішення про внесення змін до Програми в частині мети і головних пріоритетів на 2023-й рік з врахуванням вимог сьогодення та необхідності посилення безпекової складової.

Начальник управління фінансів райдержадміністрації Світлана Ейсмонт доповіла про фінансові результати діяльності за 11 місяців поточного року та ознайомила присутніх з  проєктом бюджету Білоцерківського району на 2023 рік.

Члени колегії рекомендували начальнику районної військової адміністрації, у відповідності з чинним законодавством в умовах  правового режиму воєнного стану, прийняти рішення про його затвердження.

Також колегія, як дорадчо-рекомендаційний орган, заслухала звіти про виконання у 2022 році діючих районних програм та підтримала внесення коректив в окремі з них.

Особлива увага присутніх була прикута до виступів начальника відділу цивільного захисту та оборонної роботи  райдержадміністрації Юрія Клочка, який доповідав про виконання у 2022 році Програми по підтримці заходів територіальної оборони на території Білоцерківського району на 2022 -2025 роки та Районної цільової програми захисту населення і  територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018-2022 роки.

Інформація порядку денного, озвучена під час засідання колегії, була прийнята до відома та рекомендована для подальшого використання в роботі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора