Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Підбили попередні підсумки діяльності адміністрації у поточному році та окреслили напрямки роботи на 2023-й рік.

Дата: 13.12.2022 15:31
Кількість переглядів: 96

На робочій нараді з керівниками структурних підрозділів РДА  підбили попередні підсумки діяльності адміністрації у поточному році та окреслили напрямки роботи  на 2023-й рік. У робочій нараді взяв участь голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський..

Зокрема, було заслухано звіти з усіх напрямків щодо стану виконання у 2022-му році Програми соціально-економічного та культурного розвитку Білоцерківського району та інших діючих районних програм, включаючи й питання обороноздатності та цивільного захисту населення.

Окрема увага була сфокусована на наявності та використанні фінансових ресурсів. Про стан виконання районного бюджету за 11 місяців доповіла начальник управління фінансів адміністрації Світлана Ейсмонт.

Учасники наради  заслухали основні положення проєкту бюджету Білоцерківського району на 2023-й рік та пропозиції щодо внесення окремих  змін  у діючі програми з врахуванням викликів сьогодення.

У процесі обговорення питань порядку денного Людмила Мерзлюк наголосила, що на діяльність адміністрації, як і на життя всіх жителів нашої країни у поточному році здійснила повномасштабна військова агресія російської федерації на територію України. Разом з тим дії окупантів стали своєрідним визначником, який чітко показав наскільки стійкими є органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, як вони здатні гідно протистояти будь-яким викликам та забезпечити життєдіяльність як окремих громад, так і цілого району загалом.

За підсумками наради було прийняте рішення про заслуховування звіту про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Білоцерківського району на 2022-2025 роки в поточному році та розгляд    проєкту основного бюджетного документа  району на 2023-й рік на засіданні колегії Білоцерківської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора