Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні

Дата: 06.12.2022 18:31
Кількість переглядів: 101

Шановні колеги!
Цьогоріч наше професійне свято ми зустрічаємо в умовах повномасштабної військової агресії російської федерації проти України, коли тисячі захисників, серед яких і жителі Білоцерківського району, героїчно захищають нашу Батьківщину зі зброєю в руках. І кожен із цих днів наповнений боротьбою та нашою вірою у перемогу. 
Вже більше дев’яти місяців ми перебуваємо в режимі воєнного стану. Увесь цей період ми працюємо єдиною командою. Переконані, що сильна й заможна Білоцерківщина підкріплена професійними й самовідданими представниками місцевого самоврядування, які здатні вирішувати складні проблеми життєдіяльності району. Наразі у нас є співпраця і порозуміння усіх гілок влади, усіх посадовців, депутатів місцевих рад. 
У день професійного свята користуємося нагодою, аби висловити вдячність кожному голові громади. Завдяки вашому заслуженому авторитету, умінню господарювати, наші території витримують складні випробування. Розуміємо, що багатьом доводиться виживати в кризових умовах, викликаних війною. Проте ви не опускаєте руки, а знаходите шляхи і методи роботи, надаючи посильну допомогу як нашим Збройним Силам України, так і жителям громад, передусім соціально незахищеним особам та тим, хто знайшов тимчасовий прихисток на Білоцерківщині. 
Ми вдячні за дієвість і підтримку представникам депутатського корпусу районної та місцевих рад. Ви вкотре продемонстрували свою готовність діяти на благо виборців, свою відданість рідним громадам, свою вірність рідній землі. Ви робите все, аби наблизити Перемогу. Більшість із вас активно займається волонтерською діяльністю. Є серед депутатів і військовослужбовці та бійці загонів ТРО. 
Майбутнє нашого краю залежить від кожного з нас, від турботи про район, бажання зробити його сильнішим. Спільними зусиллями ми досягнемо цієї мети. Тож працюємо разом й надалі. Підтримуємо Збройні Сили України, зміцнюємо тил. Сильна економіка дозволить якнайшвидше отримати перемогу, відновити та відбудувати державу. 
З нагоди свята зичимо всім вам, шановні, міцного здоров'я, успіхів у роботі, взаєморозуміння й підтримки жителів громад, нових добрих справ для кращого сьогодення й майбутнього Білоцерківщини. 
З вірою у Перемогу крокуємо вперед! 
З повагою та шаною
 голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора