Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

На засіданні робочої наради проаналізували оперативну ситуацію в регіоні.

Дата: 06.12.2022 07:47
Кількість переглядів: 90

5 грудня на засіданні робочої наради з керівниками силових, контролюючих структур та правоохоронних органів Білоцерківщини керівники району проаналізували оперативну ситуацію в регіоні.
Передусім заслухали звіт правоохоронців. Як доповів начальник Білоцерківського районного управління поліції Михайло Пелех, ситуація в районі контрольована. Триває посилене патрулювання, проводиться роз’яснювальна  робота серед населення.  Відрадним є той факт, що зменшився загальний рівень злочинності, проте зафіксовано зростання чисельності ДТП. Головні причини – недотримання елементарних правил руху, зокрема - перевищення швидкості. Також і надалі мають місце прикрі факти  виявлення нетверезих водіїв. 
Т.в.о. командира батальйону патрульної поліції м. Біла Церква Олександр Світовий, коментуючи ситуацію на дорогах, зазначив, що головна причина ДТП – ігнорування учасниками руху правил поведінки на дорогах. Окремі заяви про зростання ризиків через природні ускладнення не відповідають дійсності – снігових переметів ще не було, а дорожні служби працюють цілодобово і утримують дороги в належному стані.
Окрему увагу учасники наради зосередили на стані забезпечення електроенергією споживачів Білоцерківщини.


Присутні заслухали інформацію начальника Південного регіону високовольтних електромереж ДТЕК «Київські регіональні електромережі» Євгена Тараненка, яких наголосив, що наразі тривають стабілізаційні роботи на всіх об’єктах, які зазнали руйнувань. На жаль, і надалі тривають екстренні відключення, як необхідний крок з метою збалансувати енергосистему та уникнути аварій на обладнанні. 
Окрім того, мають місце збої через перенавантаження в мережі. Тому енергетики вкотре звертаються до жителів району з проханням відповідально ставитися до використання електроенергії, споживати її помірно - вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизивши споживання електроенергії зранку з 6:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00.
За підсумками наради прийняте рішення щодо  необхідності
посилення роз’яснювальної роботи серед населення щодо відповідального ставлення до використання електроенергії та контролю за діями водіїв з метою недопущення подальшого зростання чисельності ДТП через ігнорування елементарних правил дорожнього руху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора