Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з нагоди Дня волонтера

Дата: 04.12.2022 16:00
Кількість переглядів: 92

Фото без описуДорогі земляки! Шановні волонтери!
Сьогодні ваше свято - свято кожного, хто хоч раз, за покликом серця, допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. Ви благородні, милосердні та небайдужі до чужої біди. Ви стали янголами-охоронцями для захисників України, переселенців і простягаєте руку всім, хто потребує допомоги, наповнюєте надією зневірені серця.
З  початку військової агресії російської федерації проти України, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, волонтерство нашого народу набуло особливого змісту і стало взірцем для усієї світової спільноти. 
У перші дні  війни жителі Білоцерківського району активно підтримали потужний  волонтерський рух. І сьогодні робите колосальну роботу, підтримуючи наших захисників і цивільне населення, яке постраждало від дій агресора. Щиро дякую Вам за це.
Зичу всім вам міцного здоров’я, мирного неба, добробуту, витримки та стійкості духу у вашій нелегкій благородній справі. Нехай кожен ваш добрий вчинок спонукає до дії інших, нагороджується людською вдячністю, добром і повагою, надає невичерпних сил та наснаги, надихає на нові звершення на благо нашоі Білоцерківщини та всієї України!
З повагою, голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора