Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

На Білоцерківщині відзначили волонтерів

Дата: 02.12.2022 14:59
Кількість переглядів: 97

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації провела зустріч з представниками потужного волонтерського руху Білоцерківщини, під час якої висловила слова глибокої шани за проведену неймовірну роботу та вручила відзнаки з нагоди Дня волонтера.

-  Кілька десятиліть тому  Генеральна Асамблея ООН з метою вшанування благодійників запровадила Міжнародний день добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку. Згодом він здобув назву Всесвітній день волонтерів і був спрямований на відзначення безкорисних дій тих особистостей, які витрачали свій  вільний час і свої особисті ресурси на благо суспільства. З  початку військової агресії російської федерації проти України волонтерство нашого народу набуло особливого змісту і стало взірцем для усієї світової спільноти. У перші дні, місяці війни волонтерами стали майже всі українці. У тому числі і жителі Білоцерківщини. І сьогодні ви, шановні волонтери,  робите колосальну роботу, підтримуючи наших захисників і цивільне населення, яке постраждало від дій агресора, - зазначила під час зустрічі зволонтерами керівник району.

✅Учасники зустрічі обговорили проблемні питання, над якими наразі працюють благодійники, шляхи покращення співпраці  між волонтерами та владою та актуальні напрямки дій у гуманітарній сфері.

✅За вагомий внесок у справу захисту держави, активну громадянську позицію, оперативне реагування на нагальні потреби медичних закладів регіону, за плідну співпрацю зі Збройними Силами України, спрямовану на забезпечення першочергових потреб військових, Людмила Мерзлюк вручила подяки Білоцерківської районної військової адміністрації більш як 40 волонтерам та представникам громадських організацій і об’єднань благодійників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора