Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Василь Зеленський: Сьогодні автомобіль із гуманітарним вантажем вирушив на Херсонщину

Дата: 01.12.2022 11:25
Кількість переглядів: 124

Фото без описуГолова Херсонської районної ради Валентина Покотилова звернулася до голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з проханням допомогти мешканцям деокупованих населених пунктів Херсонщини.

Сьогодні, 1 грудня, з м. Біла Церква  вирушив автомобіль із гуманітарним вантажем.  Цього разу його маршрут спрямований  на Південь України, а саме – Білозерська ОТГ Херсонської області, аби передати для наших військовослужбовців  та жителів деокупованих територій гуманітарну допомогу. Наразі велика кількість громадян Херсонщини залишаються без світла, води і тепла.

Продукти, ліки, одяг, предмети першої необхідності було передано у рамках допомоги  з Білоцерківського району.

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський наголосив, що він, як і депутати районної ради, не стоїть осторонь при вирішенні проблемних питань, саме тому, в черговий раз, доклав максимум зусиль для організації доставки  вантажу на деокуповані території.

Голова ради висловив сподівання, що будь-яка підтримка важлива для кожної людини, для кожної родини,  особливо зараз, коли ворог  наносить удари по цивільному населенню, енергосистемі країни не маючи можливості здобути перемогу на  полі бою.

Наразі кожен робить свій посильний внесок там, де він може, щоб наблизити нашу перемогу, щоб допомогти, підставити своє плече там, де це вкрай необхідно. 

 Василь Зеленський: Дякую нашим партнерам ГО «Волонтерський штаб ТРО», які зробили свій внесок для підтримки людей. Вдячний за дієвість і підтримку. Ми спільно демонструємо  свою готовність діяти на благо українців. Ми робимо все, аби набли­зити Перемогу. Продовжуємо й надалі гуманітарний та соціальний супровід людей, які сьогодні цього потребують.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора