Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у робочій нараді, під час якої розглянули низку актуальних питань.

Дата: 29.11.2022 08:55
Кількість переглядів: 87

Велику стурбованість викликає ріст кількості  пожеж та ДТП у темну пору доби. Начальник Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС у Київській області Віктор Сподін доповів, що впродовж минулого тижня було зареєстровано 20 пожеж, в результаті яких загинули 3 особи. Причини пожеж встановлюються, проте за попередніми даними до трагічних наслідків призвели необережне поводження з вогнем під час обігріву помешкань, несправність пічного опалення та електрообладнання. 
Невтішною є й ситуація на дорогах Білоцерківщини. Про це  доповіли начальник Білоцерківського районного управління поліції Михайло Пелех та т.в.о. командира батальйону патрульної поліції м. Біла Церква Олександр Світовий. Вимушена економія електроенергії та її періодичне відключення, викликані руйнуванням єдності енергосистеми через обстріли російської федерації, та недотримання дорожніх правил учасниками руху нерідко призводять до аварійних ситуацій на дорогах. Прикрості додають й ігнорування пішоходами закликів щодо користування ліхтариками та світловідбиваючими елементами на одязі у темну пору доби. Як результат, мають місце ДТП із наслідковими травмами, у тому числі й дітей.
Зважаючи на це, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк доручила максимізувати роз’яснювальну роботу серед населення
Окремі доручення Людмили Мерзлюк стосувалося необхідності подальшого контролю за оселями людей, які перебувають у складних життєвих обставинах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора