Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у роботі наради з керівниками силових, контролюючих та правоохоронних структур, під час якої обговорили оперативну ситуацію в районі.

Дата: 21.11.2022 14:59
Кількість переглядів: 113

18 дорожньо-транспортних пригод і 17 пожеж, які призвели до загибелі чотирьох осіб. Такими невтішними є підсумки минулого тижня на Білоцерківщині.

Про це доповіли  керівники правоохоронних, контролюючих та силових структур під час оперативної наради, яка відбулася сьогодні, 21 листопада.

Як зазначив під час наради заступник начальника Білоцерківського районного управління поліції Олексій Ковбаса, правоохоронці докладають максимум зусиль, аби зменшити ускладнення ситуації. Триває роз’яснювальна робота серед населення. Особливо серед дітей шкільного і дошкільного віку щодо необхідності суворого дотримання правил дорожнього руху. Також у темну пору доби запроваджено посилене патрулювання, яке проводять правоохоронці спільно з представниками громадськості та бійцями тероборони. Проте, на жаль, і надалі мають місце значні порушення всіма учасниками дорожнього руху. Так, за минулий тиждень було складено більше 100 протоколів. Сталося 18 ДТП, у одній з яких загинув неповнолітній.  Не останню роль у трагедії відіграла і відсутність світловідбиваючих елементів на одязі у потерпілого, про що неодноразово наголошує у своїх зверненнях поліція.

На нехтуванні елементарними правилами протипожежної безпеки наголосив у своїй доповіді під час наради і начальник Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС у Київській області Віктор Сподін. Як результат – 17 пожеж, в яких загинуло троє жителів району. Всі вони трапилися у житлових приміщеннях і були викликані намаганнями використати для обігріву несправне пічне обладнання або ж електроприлади. 

-  Це неприпустимо під час війни, коли внаслідок російської військової агресії щоденно гинуть сотні українців, так необачно поводитися. Тому вкотре закликаю всіх жителів району більш відповідально ставитися  до власного життя і до життя оточуючих! Дотримуйтесь правил дорожнього руху і пожежної безпеки, носіть одяг із світловідбиваючими елементами, не перевищуйте швидкість – не допомагайте ворогові знищувати українців!, - закликала Людмила Мерзлюк, звертаючись до жителів району. (За матеріалами РДА)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора