Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У Білій Церкві вшанували пам’ять полеглих Героїв Небесної Сотні, борців за гідність, свободу та незалежність України

Дата: 21.11.2022 10:24
Кількість переглядів: 114

21 листопада в Білій Церкві, як і по всій Україні відзначають День Гідності та Свободи. Напередодні представники виконавчої влади, органів місцевого самоврядування вшанували пам’ять полеглих Героїв і поклали квіти до стендів з портретами Героїв Небесної Сотні.

Пам’ять усіх борців за гідність, свободу та незалежність України – Героїв Небесної Сотні, бійців, які  загинули, захищаючи нашу неньку Україну, вшанували хвилиною мовчання.

«З Днем Гідності та Свободи! Із пам'яттю про Небесну сотню та усіх полеглих патріотів. Ми завжди повинні пам`ятати відвагу, силу духу та стійкість людей, які віддали своє життя за майбутнє України. Подякувати всім, хто відстояв Майдан, з честю сьогодні виборює перемогу. Хай пам’ять про всіх невинно убитих об'єднає нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на нашій землі,» - у своїй промові сказав голова ради Василь Зеленський.

І хоча урочистості тривали недовго, в душі тих, хто прийшов дійсно вшанувати пам'ять,  вони викликали хвилю емоцій. То ж будьмо гідними  нашої свободи!

Слава Україні! Героям СЛАВА! Разом до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора