Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата: 20.11.2022 17:24
Кількість переглядів: 119

Шановні жителі Білоцерківського району!
21 листопада ми відзначаємо День гідності та свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня ми вшановуємо пам’ять про людей, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору. 
Сьогодні увесь світ знає: Україна — це територія гідності і свободи. Такими нас зробив Майдан 2004-го, який став святом свободи, і революція 2013-го, яка стала революцією Гідності. 
Революція Гідності — це пер¬ший переможний бій цієї війни, яку веде український народ, захищаючи незалежність, суверенітет і цілісність своєї держави. 
Зараз із упевненістю можна стверджувати, що патріотичні настрої об’єднали весь український народ у боротьбі проти во¬рога. Волелюбність та прагнення вільного життя у нас ніколи не ві¬дібрати. І сьогодні ми відвойовуємо не лише кожен сантиметр своєї землі, а й кожну сторінку своєї історії, бо ми — сильна нація. 
Шановні жителі сіл, селищ і міст нашого району! У ці важливі для нашого народу дні звертаємося до вас із закликом і надалі бути єдиними, бути чесними й справедливими перед Богом та самими собою, милосердними й згуртованими в часи випробувань і в часи успіхів. 
Кров'ю Героїв Небесної сотні омита наша держава, тому наш святий обов’язок — будувати саме таку країну, за яку вони загинули. 
Хай пам’ять про всіх невинно убитих об'єднає нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави, для розбудови і розвитку нашої рідної Білоцерківщини! 
Нехай Господь оберігає наших воїнів, які сьогодні героїчно боронять рідну землю, нехай захищає кожного з вас та допоможе Україні вистояти у протистоянні з агресором! 
Хай будуть міцними здоров'я і непохитна віра в перемогу! 
Світла пам'ять кожному патріоту, хто загинув за незалежність України! 
Ми твердо знаємо: вистояли на Майдані — переможемо у війні! 
Слава Україні! Героям слава! 
Василь ЗЕЛЕНСЬКИЙ, голова Білоцерківської районної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора