Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2022 09:28
Кількість переглядів: 159

Фото без описуШановні працівники закладів культури та аматори народного мистецтва!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Білоцерківський район надзвичайно багатий талановитими людьми. Творча робота працівників культури вражає своєю неповторністю, колоритом, невичерпною енергією, різносторонністю, а головне – щирістю.

В період повномасштабної війни ви організувалися і проводите благодійні заходи на підтримку ЗСУ, переселенців, докладаєте максимум зусиль для того, щоб ми і надалі могли пишатися нашим славним краєм.

Вірю, що ваше віддане служіння своєму покликанню, високий професіоналізм стануть запорукою миру та перемоги над ворогом, щасливого майбутнього нашої держави.

Щиро дякую кожному із вас, за невтомну працю, за збереження і примноження джерел духовності, правди і краси, адже своєю плідною роботою та силою духу ви звеличуєте наш край, примножуєте успіхи та наші перспективи.

Памятайте, споконвіку пісня й танок, музика й слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками  національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, які живили і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.

Зичу всім вам невичерпного оптимізму та натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої приголомшливі ідеї, перетворювати задумане в шедеври! Нехай ніколи не згасає творчий вогник у Ваших серцях!

З повагою – голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора