Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У центрі уваги – питання зміцнення обороноздатності

Дата: 07.11.2022 20:32
Кількість переглядів: 155

Більше восьми місяців триває наш супротив повномасштабній російській військовій агресії. Значну роль у боротьбі з  ворогом та з метою посилення оборонних спроможностей населених пунктів і територій та  захисту мирного населення від можливих ворожих диверсій відіграють добровольчі формування територіальних громад, формування яких передбачене  Законом України «Про національний спротив».
Діяльність ДФТГ перебуває під постійним контролем Білоцерківської районної військової адміністрації і регулюється наказами командира військової частини Сил територіальної оборони Збройних Сил України за територіальним принципом.
 Робочу зустріч провів сьогодні, 7 листопада, заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко. Учасники наради обговорили питання матеріально-технічного забезпечення добровольчих формувань однієї з громад району та процедуру передачі предметів та інших матеріальних цінностей від органів місцевого самоврядування до ДФТГ з метою подальшого зміцнення обороноздатності регіону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора