Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

На нараді з представниками громад обговорили стан підготовки до осінньо-зимового періоду

Дата: 01.11.2022 19:27
Кількість переглядів: 96

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у робочій нараді із головами територіальних громад. Бережне ставлення до використання електроенергії і тепла, готовність до можливих критичних ситуацій, застосування альтернативних видів палива та енергії, належна підготовка пунктів обігріву, забезпечення зв’язком та інтернетом, максимальна підтримка внутрішньо переміщених осіб, – такими були основні меседжі під час наради голів та заступників голів громад, яку провела 31 жовтня  начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк.
Як зазначила керівник району, відкриваючи нараду, питання енергозбереження на сьогодні є одним із ключових, оскільки російська федерація, не зумівши перемогти Україну на полі бою, воює з мирним населенням, руйнуючи житло та інфраструктуру населених пунктів, знищуючи об’єкти енергетичного комплексу. Саме тому була прийнята низка рішень, покликаних звести нанівець всі намагання ворога завдати шкоди українцям у холодний період року.
-  Сьогодні перед всіма керівниками громад стоїть чітке завдання: створити належні умови для забезпечення населення світлом, теплом, зв’язком тощо. Знаю, що це непроста задача, але ми маємо її вирішити. Необхідно діяти на випередження. Саме тому наразі посилена увага приділяється залученню альтернативних джерел та розширенню мережі пунктів обігріву, - наголосила Людмила Мерзлюк.
В рамках розгляду питань порядку денного учасники наради обговорили комплекс дій щодо вирішення проблем, що виникають у місцях компактного проживання внутрішньо переміщених осіб, шляхи забезпечення оптимального покриття мобільним зв’язком та інтернетом тощо.
На завершення зустрічі керівник району наголосила, що, наразі всі поставлені завдання виконано, проте, зважаючи на важливість розглянутих питань, шляхи їх вирішення потрібно буде постійно удосконалювати. (За матеріалами РДА)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора