Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районноі ради Василь Зеленський взяв участь у роботі плановоі наради з керівниками силових, контролюючих та правоохоронних структур, під час якої обговорили оперативну ситуацію в районі.

Дата: 31.10.2022 13:09
Кількість переглядів: 208

Нарада проходила зразу ж після завершення довготривалої дії сигналу тривоги через ракетні обстріли, тому перше питання, на якому акцентувала увагу Людмила Мерзлюк, стосувалося необхідності посилення роботи щодо дотримання необхідних правил безпеки суб’єктами господарювання.

Далі обговорили питання, що стосувалося серії псевдомінувань, сповіщення про які впродовж кількох останніх тижнів непокоять жителів міста Біла Церква. Як доповів начальнику Білоцерківської районної військової адміністрації представник Служби безпеки України, всі факти повідомлень ретельно розслідуються. Є певні напрацювання. Зрозуміло, що це були неправдиві повідомлення, проте всі служби реагували у відповідності з вимогами. Так буде і надалі, оскільки ворог сподівається приспати нашу пильність, проте ми маємо зробите все, щоб всі його наміри були марними.

Наголосили на ускладненні ситуації на дорогах. Як зазначив заступник начальника Білоцерківського районного управління поліції Олексій Ковбаса, доповідаючи на нараді, впродовж минулого тижня була зафіксована значна кількість дорожньо-транспортних пригод. Значною мірою вплинуло на це і обмеження використання електроенергії – водіям значно складніше стало помітити пішоходів або ж інших не зовсім добросовісних учасників дорожнього руху, що здійснюють маневри з порушенням правил. ( За матеріалами РДА)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора