Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського до жителів району

Дата: 26.10.2022 07:39
Кількість переглядів: 94

Шановні жителі Білоцерківського району! Розпочався 9-й місяць героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню.

Війна складається з тисяч героїчних історій звичайних українців. Тих, хто ризикує власним життям, щоб допомогти іншим, волонтерить, готує їжу для бійців, пліч-о-пліч із військовими звільняє від ворога наші землі. Це справжні герої.

Лише за минулий тиждень на Київщині 13 разів лунала повітряна тривога. Загроза обстрілів нашого регіону залишається. Бережіть себе, дотримуйтесь алгоритму дій під час повітряної тривоги та завжди спускайтеся в укриття.

Загалом ситуація у Білоцерківському районі контрольована. Проте тривожать події, пов’язані з серією повідомлень про замінування освітніх закладів, торгових центрів, адміністративних будівель у місті Біла Церква. Всі повідомлення про замінування ретельно перевіряються.

Сьогодні, 26 жовтня, всі заклади освіти Київської області мають змогу відновити навчання в очному та змішаному форматах. Таке рішення було прийняте 24 жовтня на засіданні оперативного штабу Ради оборони Київської області.  Ситуація в області дає змогу відновити освітній процес у стінах школи для кожного з учнів за умови наявного облаштованого укриття. Про будь-які зміни в організації освітнього процесу буде поінформовано додатково.

Для збереження цілісності енергосистеми ми з вами перейшли на максимальний режим економії електроенергії.

Станом на зараз в районі  проблем із енергопостачанням не має, але   обмеження, що вводяться, стосуються всієї держави в цілому, тому яка ситуація буде вже завтра спрогнозувати не можна. За інформацією НЕК «Укренерго» можливі відключення будуть почергові - тривалість черги визначатимуться відповідними енергосистемами.

 Головне завдання, яке сьогодні стоїть перед споживачами електричної енергії це мінімізація її використання, що зменшить навантаження на всю енергосистему держави. 

Сьогодні це вимушені кроки, які так необхідні для підтримки життєзабезпечення держави.

Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Пам'ятайте про свою безпеку та безпеку рідних. Потрібно спускатися до укриттів, дотримуватися світломаскувального режиму, не порушувати вимог комендантської години.

Будьте уважними та відповідальними. На жаль, небезпека поряд.

Бережіть себе. Усе буде Україна! Слава Україні! Смерть ворогам.

Голова районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора