Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у нараді з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої обговорили оперативну ситуацію у районі

Дата: 26.10.2022 07:34
Кількість переглядів: 78

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої обговорили оперативну ситуацію у районі.

Як доповів заступник начальника Білоцерківського районного управління поліції Олексій Ковбаса, загалом ситуація контрольована, проте певний резонанс у суспільстві викликають події, пов’язані з серією повідомлень про замінування торгових центрів та інших адміністративних будівель у місті Біла Церква.

 Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, коментуючи ситуацію, передусім, висловила вдячність керівникам силових, правоохоронних та контролюючих структур за командну роботу під час розслідування випадків псевдомінування і під час вирішення інших життєво важливих питань.

-  Всі повідомлення про замінування ретельно перевіряються. Вони були неправдивими. Якщо вороги сподіваються, що ми втратимо пильність, то вони глибоко помиляються, - підкреслила керівник району.

Окрім того, Людмила Мерзлюк звернула увагу на необхідність посилення роботи з усіма учасниками дорожнього руху, оскільки й надалі є високими показники порушень швидкісного режиму. В одному з випадків це призвело до дорожньо-транспортної пригоди з тяжкими наслідками -  загибелі двох осіб.

Разом з тим т.в.о. командира батальйону патрульної поліції Олександр Світовий у своєму звіті зазначив факт позитивної динаміки зниження кількості випадків порушення правил дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння.

Натомість зросла кількість пожеж у приватних домогосподарствах. Про це доповів т.в.о. начальника Білоцерківського районного управління ДСНС Віталій Сподін.

 Так, впродовж минулого тижня було зафіксовано 16 виїздів бригад надзвичайників  для тушіння пожеж. Майже всі вони були викликані недотриманням правил експлуатації пічного та електричного обладнання.

Зважаючи на це, керівник району дала доручення відповідним службам терміново провести перевірку стану підготовки до опалювального сезону місць проживання осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах, особливу увагу звернути на родини з дітьми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора