Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

22 жовтня у Володарці організовано та проведено благодійну акцію на підтримку ЗСУ

Дата: 24.10.2022 07:56
Кількість переглядів: 136

22 жовтня у Володарці організовано та проведено благодійну  акцію на підтримку ЗСУ. Дійство проходило у центрі громади, на стадіоні "Колос".

В.о. селищного голови Сергій Миколаєнко розповів, що  на Володарщині дієй потужний волонтерський рух, здійснюється підтримка жителям деокупованих територій, наразі надається допомога внутрішньо переміщеним особам. Неодноразово проводилися у громаді й заходи на підтримку наших захисників.

Загалом за 8 місяців війни сільськогосподарські підприємства та організації громади передали на потреби військових більше 30 одиниць транспортної техніки, в тому числі два шкільні автобуси та машину швидкої допомоги.

Крім цієї техніки, аграрії та жителі громади кілька разів особисто передавали військовим автотранспорт. Під час заходу один із підприємців урочисто передав представникові 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців ще одного «залізного коня». Дмитро Киришун висловив слова найщирішої вдячності і меценату, й усім жителям громади та запевнив, що наші воїни роблять все можливе для якнайшвидшого звільнення нашої землі від окупантів.

На запрошення керівництва та жителів громади до участі в акції долучилися начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк,  народний депутат України Валерій Колюх, заступник голови Київської обласної військової адміністрації Віталій Власюк, заступники начальника Білоцерківського районного управління поліції ГУ НПУ в Київській області Ігор Задорожній та Олексій Ковбаса і представник нашої знаменитої 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців Дмитро Киришун.

 

З вітальним словом до всіх учасників зібрання звернулися почесні гості. Вони підкреслили вагомість таких заходів та подякували жителям Володарської громади  за щиру підтримку  наших захисників.

 

В рамках проведення заходу було вручено службовий автомобіль працівникам поліції та передано в користування громади сміттєвоз для обслуговування сіл, а школярам – новий шкільний автобус, взамін тих, що були передані для Збройних Сил України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора