Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у роботі виїзної наради з головами громад району

Дата: 21.10.2022 19:07
Кількість переглядів: 141

Начальник Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк провела виїзну робочу нараду з головами громад району, участь у якій взяли заступник голови Київської обласної військової адміністрації Віталій Власюк, голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський.

Учасники наради обговорили стан дотримання вимог законодавства про державну регуляторну політику під час військової агресії російської федерації проти України, результати діяльності робочих груп з питань внутрішньо переміщених осіб при міських, селищних та сільських радах щодо забезпечення потреб внутрішньо переміщених осіб та соціальної інтеграції до життя в нових реаліях сьогодення, організацію надання медичної допомоги в умовах воєнного стану, протидію поширенню коронавірусної інфекції тощо.

Одне із ключових питань, розглянутих на нараді, стосувалося введення жорсткого режиму економного споживання електроенергії та готовності до початку опалювального сезону 2022/2023 року.

Начальник Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк, звертаючись до учасників наради наголосила на потребі посилити роз’яснювальну роботу з жителями громад та керівниками підприємств, установ і організацій всіх форм власності щодо життєвої необхідності мінімізувати використання електроенергії з 7.00 до 23.00 та запровадженні контролю за дотриманням зазначених вимог на кожному підприємстві.

При розгляді питання належної підготовки до зими присутні заслухали інформацію щодо готовності об’єктів господарського комплексу та соціально-культурного призначення до початку опалювального сезону і переобладнання наявних котелень на використання альтернативних видів палива.

Окрема увага була приділена необхідності облаштування пунктів обігріву в територіальних громадах Білоцерківського району.

Також учасники наради обговорили питання зміцнення обороноздатності Білоцерківського району та особливостей створення безпечного простору в закладах освіти.

Людмила Мерзлюк, звертаючись до присутніх вкотре наголосила на неприпустимості здійснення фото та відео фіксації об’єктів критичної та військової інфраструктури і висвітленні можливих наслідків обстрілів з боку рф, включаючи й роботу ППО.

«Зустріч відбулася продуктивною. Ми проаналізували перспективи Таращанської громади та в цілому, району, обмінялися думками. Переконаний, що наша зустріч дасть поштовх до подальшої ще більш ефективної взаємодії  представників органів місцевого самоврядування  і виконавчої влади. Не слід забувати про єдність та нашу силу в ній. Ми маємо спільно і впевнено рухатися до нашої єдиної мети – перемоги над ворогом!» - на завершення резюмував голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора