Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського до жителів району

Дата: 21.10.2022 09:14
Кількість переглядів: 121

Шановні жителі Білоцерківського району! Розпочалася 240-ва доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню.

Ворог підступний і безжальний. Тривають масові атаки на об’єкти енергетичної інфраструктури держави, а це одна з найкритичніших та життєво важливих галузей кожної країни. Сотні ракет вже було запущено по теплоелектростанціям та іншим об’єктам енергетики.

Для збереження цілісності енергосистеми НЕК Укренерго прийняла рішення про тимчасове обмеження електропостачання в Києві та області. Ми з вами повинні перейти на максимальний режим економії електроенергії.

Станом на зараз в районі  проблем із енергопостачанням не має, але   обмеження, що вводяться, стосуються всієї держави в цілому, тому яка ситуація буде вже завтра спрогнозувати не можна. За інформацією НЕК «Укренерго» можливі відключення будуть почергові - тривалість черги визначатимуться відповідними енергосистемами.

 Головне завдання, яке сьогодні стоїть перед споживачами електричної енергії це мінімізація її використання, що зменшить навантаження на всю енергосистему держави. 

З 7:00 до 23:00 не користуємося енергоємними приладами. Вимикаємо електрообігрівачі, пральні машинки, бойлери. Це стосується кожного.

Підприємці! Відключіть освітлення зовнішньої реклами, LED-екрани та ілюмінації.

Сьогодні навіть один зекономлений кіловат - це допомога нашій енергосистемі.

Закликаю усіх жителів та гостей нашого району особливо відповідально віднестись до запровадженого режиму споживання електричної енергії, сьогодні це вимушені кроки, які так необхідні для підтримки життєзабезпечення держави.

Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Пам'ятайте про свою безпеку та безпеку рідних. Потрібно спускатися до укриттів, дотримуватися світломаскувального режиму, не порушувати вимог комендантської години.

Будьте уважними та відповідальними. На жаль, небезпека поряд.

Бережіть себе. Усе буде Україна! Слава Україні! Смерть ворогам.

Голова районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора