Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Білоцерківщина: ситуація контрольована. Поліція працює в посиленому режимі

Дата: 18.10.2022 08:32
Кількість переглядів: 408

17 жовтня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої обговорили оперативну ситуацію у районі. Участь у робочій нараді взяв голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський.

к  доповів керівнику району заступник начальника Білоцерківського районного управління поліції  Олексій Ковбаса, загалом ситуація на Білоцерківщині контрольована. Надзвичайних ситуацій не зафіксовано. Поліція продовжує працювати в посиленому режимі. Особливо у темну пору доби.

Певне занепокоєння викликає ситуація на дорогах і недотримання громадянами правил пожежної безпеки у побуті. Зокрема, за минулий тиждень на території району трапилося 15 ДТП. Ще більше 50 випадків порушень водіями і пішоходами елементарних правил дорожнього руху було запротокольовано працівниками управління та патрульною поліцією.

Що стосується пожеж у домогосподарствах, то за інформацією, озвученою під час наради  в.о. начальника Білоцерківського районного  управління ДСНС Віктором Сподіним, рятувальники впродовж тижня 14 разів виїжджали у різні населені пункти району. На жаль, двічі було зафіксовано летальні випадки. Профілактичних заходів, які проводять працівники ДСНС, у даному разі виявилося замало – постраждалими виявилися дорослі люди, які проігнорували елементарними правилами безпеки.

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації, підбиваючи підсумки наради, відзначила оперативність та злагодженість дій всіх служб району і наголосила на необхідності подальшого контролю за ситуацією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора