Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського до жителів району

Дата: 11.10.2022 09:45
Кількість переглядів: 108

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району! Розпочалася 230-а доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню. За минулу ніч ЗСУ відбили ряд атак окупантів на Донеччині та добряче їм «насипали» на Херсонщині.

Ми пережили  ракетний терор. Російська армія завдала ракетних ударів по Київщині, Львову, Запоріжжю, Кропивницькому, била по Миколаєву, Кривому Розі, Вінниці,… продовжила серію стратегічно безглуздих і жорстоких штурмів на Донбасі...Дякуємо кожному й кожній, хто відбиває цей терор.

 Зараз, коли кожного дня гинуть найвідданіші сини та доньки України, коли російські ракети вбивають наших дітей і руйнують важливу інфраструктуру, залишаючи українців без води, світла, тепла –  не слід забувати про єдність та нашу силу в ній. Ми маємо спільно і впевнено рухатися до нашої єдиної мети – перемоги над ворогом!

Продовжуємо робити все для допомоги тимчасово переміщених громадян, приймаємо та відправляємо гуманітарні вантажі, вирішуємо питання життєзабезпечення громад району.

Для збереження цілісності енергосистеми НЕК Укренерго прийняла рішення про тимчасове обмеження електропостачання в Києві та області. Ми з вами повинні перейти на максимальний режим економії електроенергії.

До кінця цього тижня, навчання у закладах освіти Білоцерківського району відбуватиметься за дистанційною формою навчання. Про подальші зміни буде повідомлено додатково.

У Білоцерківському  районі всі служби працюють. Ситуація під контролем.

Силові структури — в посиленому режимі, тому обов’язково майте при собі документи.

Знову і знову хочу звернутися до вас. Будь ласка, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Пам'ятайте про свою безпеку та безпеку рідних.

Сигнали тривоги не просто так. Потрібно спускатися до укриттів, не порушувати вимог комендантської години.

Будьте уважними та відповідальними. На жаль, небезпека поряд.

Будь ласка, допомагайте одне одному! Будь ласка, піклуйтеся про тих, хто залишається на самоті в тяжких обставинах! Вірте в себе, в Україну, у Збройні Сили України та в нашу перемогу!

Голова районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора