Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у виїзній робочій нараді з головами громад Білоцерківського району

Дата: 01.10.2022 12:43
Кількість переглядів: 131

30 вересня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк у місті Узин  провела виїзну робочу нараду з головами громад.

Під час наради обговорили низку актуальних питань, від яких наразі значною мірою залежить життєдіяльність Білоцерківського району.

Зокрема, були заслухані питання стану підготовки господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Білоцерківського району до опалювального сезону 2022/2023 року, організації та перебігу навчального процесу в закладах освіти, реалізацію державної політики щодо соціального захисту населення в Білоцерківському районі та  роботу медичної галузі в умовах воєнного стану.

Узинський міський голова Віталій Гринчук та фахівці Узинської міської ради, відповідальні за зазначену ділянку роботи, поділилися зі своїми колегами з інших громад досвідом вирішення проблемних питань.

Учасники наради відвідали заклади освіти, ознайомилися з організацією навчального процесу та захисту учнів і членів педагогічного колективу у випадку виникнення ракетної чи інших загроз та побували на одному з переробних підприємств, що діють на території громади, і змогли на власні очі переконатися у застосуванні високих технологій у виробництві.

За підсумками виїзної наради начальник Білоцерківської районної військової адміністрації дала окремі доручення, які сприятимуть вирішенню проблем з порушених питань та покращенню узагальнених результатів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора