Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з Днем територіальної оборони

Дата: 30.09.2022 09:30
Кількість переглядів: 123

01 жовтня 2020 року Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про щорічне відзначення у першу неділю жовтня Дня територіальної оборони. Територіальна оборона-невід'ємна частина захисту територіальної цілісності та суверенітету нашої держави.

Шановні бійці територіальної оборони!

Щиро вітаю вас зі святом. Ви є прикладом справжніх чоловіків, які незважаючи ні на що мужньо, з честю та відвагою захищаєте  рідну землю.

Відрадно, що і колеги-депутати гідно проявляють себе у воєнний час. Всі ми на різних позиціях стали єдиним військом. Хто боронить рідну землю у війську, хто, не вагаючись, увійшов до складу територіальної оборони, хто став добровольцем, не чекаючи якихось статусів та зарплат. Частина колег працює на трудовому фронтів. Багато хто став волонтером і, організувавшись, зумів собою замінити сили логістики з гуманітарних та цивільних вантажів.  Це наша армія, це наша країна, це завдання кожного із нас – боронити нашу землю. 

Своїми ратними подвигами, ми разом  завойовуємо мир для прийдешніх поколінь. Дякую вам за ваш патріотизм і гідну громадянську позицію. Кожен із нас сьогодні — коваль нашої перемоги. Цей день - усе ближче і після завершення війни ми побудуємо ще кращу Україну, достойну пам'яті тих, хто віддав життя за її майбутнє.

Зичу міцного здоров'я, бадьорості духу, сімейного затишку, мирного неба.

Зі святом вас, хоробрі та мужні! Слава Україні!

З повагою

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора