Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського до освітян району з нагоди Дня вчителя

Дата: 30.09.2022 08:55
Кількість переглядів: 130

Шановні освітяни!

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем вчителя.

Я, як голова районної ради, сповна розумію свою відповідальність за розвиток освіти в районі, постійно надаю всіляку підтримку навчально-виховним закладам і робитиму це надалі.

Дякую, що в такий складний час ви, освітяни  Білоцерківщини, дбаєте про якісне навчання та виховання учнів. Про це свідчать результати виступів дітей на олімпіадах, конкурсах, спортивних змаганнях, вступах до ВУЗів.

Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за ваш нелегкий труд, який вимагає віддачі, душевних сил, значного напруження. Саме ви виховуєте молодь у дусі патріотизму і любові до Батьківщини.

Саме ви організували  велику кількість заходів на підтримку ЗСУ.

Діти робили неймовірні речі – вселяли віру бійцям на полі бою. І цим щодня наближали Перемогу.

Ми свідомі, що реальні зміни в освіті не відбудуться, якщо їх не буде впроваджувати мотивований кваліфікований учитель із високим суспільним статусом і належною заробітною платою, а ще - глибоко мислячий учитель.

Шановні директори шкіл! Ви є представниками влади. Саме ви формуєте громадську думку, особливо у селі. Тому влада хоче бачити у вашій особі ефективно діючого керівника освітнього процесу, який активно співпрацює із місцевою владою і громадськістю, бізнесом, підприємцями й підтримує імідж району, адже це дуже важливо.

 Не всім вчителям судилося зустрічати школярів у школах , на жаль. Хтось  із них тепер узяв зброю і захищає країну на передовій, хтось надає першу медичну допомогу пораненим військовим і цивільним...Хтось готує їжу для ЗСУ та тероборони, плете маскувальні сітки, збирає кошти на дрони, везе гуманітарний вантаж у зону бойових дій, а хто залишився, вчить і виховує школярів у дусі патріотизму ...

 Педагоги,  взяли на себе  важливу місію і щодня наближають нашу перемогу, невтомно працюючи на освітянському, волонтерському, а то й на військовому фронті. 

Дякуємо Вам за все, шановні педагоги!

Зичу всім нам мудрості, миру і злагоди у житті, родинного затишку та віри в щасливе майбутнє України! Вірю, що вже скоро запанують мир та спокій на нашій землі!

Слава Україні !

З повагою та шаною,

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора