Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

Дата: 30.09.2022 08:39
Кількість переглядів: 93

Шановні бібліотекарі !
Щиро вітаємо Вас із професійним святом - Всеукраїнським днем бібліотек!

Відзначення цього свята на державному рівні засвідчує глибоку повагу нашого народу до своєї духовної спадщини та книги – джерела споконвічної мудрості й знань.
Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку - пам’яток писемності, а її служителі - вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь. Діяльність бібліотечних установ нашої громади - багатогранна, а праця бібліотекарів – клопітка, складна і надзвичайно потрібна. В бібліотеках працюють наполегливі, відповідальні, освічені, самовіддані, уважні, чуйні та доброзичливі люди, справжні фахівці в галузі інформації, спеціалісти у сфері культури.

В бібліотеках працюють наполегливі, відповідальні, освічені, самовіддані, уважні, чуйні та доброзичливі люди, справжні фахівці в галузі інформації, спеціалісти у сфері культури.
Зичимо вам  міцного здоров’я, особистого щастя, творчого натхнення, добра, миру, благополуччя, відчуття справжнього задоволення від своєї роботи та нових успіхів на ниві просвітницького служіння людям! Разом до перемоги! Миру усім нам!

З повагою,    голова районної ради Василь Зеленський    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора