Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у робочій нараді з керівниками правоохоронних, силових та контролюючих структур

Дата: 27.09.2022 08:33
Кількість переглядів: 111

26 вересня  нараду провела Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк,  під час якої було проаналізовано оперативну ситуацію в районі.

За інформацією, доведеною учасникам наради   начальником Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Михайлом Пелехом, впродовж попереднього тижня  ситуація в районі була контрольованою. Працівники поліції працюють в посиленому режимі. Здійснюється цілодобове патрулювання та перевірку дотримання режиму комендантської години громадянами та суб’єктами господарювання. Значна увага приділяється профілактичній та роз’яснювальній роботі, оскільки знову мали місце дві надзвичайні події, в результаті яких постраждали діти. Стан їх задовільний, а щодо батьків складено протоколи про неналежне виконання їхніх обов’язків.   

Ще одне питання, над яким посилено працюють правоохоронці, а саме працівники батальйону патрульної поліції в м. Біла Церква  стосується дотримання правил дорожньої безпеки всіма учасниками дорожнього руху. За словами  т.в.о. командира батальйону  Олександра Світового, посилений режим чергування дає свої результати, проте, на жаль, і далі мають місце факти появи на дорогах Білоцерківщини водіїв у стані алкогольного сп’яніння – за тиждень було складено 23 протоколи на порушників.

Ще 4 протоколи, але це вже за недотримання правил користування опалювальними приладами було складено на власників приватних домогосподарств району. Їхня недбалість призвела до виникнення пожеж та втрати майна. Про це доповів керівнику району в.о. начальника Білоцерківського  районного управління ГУ ДСНС України в Київській області Микола Маслюк.

Окрему увагу під час наради було зосереджено на обов’язковості дотримання режиму світломаскування.

- Ситуація дозволила нам дещо пом’якшити вимоги щодо вуличного освітлення, проте ми не маємо права втрачати пильність. Це не означає, що війна завершилася і нам нічого не загрожує. Яскраві ілюмінації наразі не на часі.  І якщо хтось проявляє халатність, то жоден із нас не має права стояти осторонь! -  наголосила Людмила Мерзлюк та вкотре вказала на життєву необхідність суворого дотримання правил реагування на сигнали повітряної тривоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора