Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський взяв участь у засіданні наради з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур

Дата: 20.09.2022 08:05
Кількість переглядів: 126

Під головуванням начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк відбулася нарада з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої проаналізували оперативну ситуацію в районі.

За інформацією начальника  Білоцерківського районного управління поліції ГУ Національної поліції України в Київській області Михайла Пелеха, загалом ситуація на Білоцерківщині контрольована, проте впродовж минулого тижня трапилося дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких, на жаль, постраждали діти. Тому поліцейські, які вже пів року працюють у посиленому режимі чергування, значну увагу приділяють профілактиці правопорушень на дорогах.

На необхідності роботи з водіями усіх категорій наголосив і т.в.о. командира батальйону патрульної поліції в м. Біла Церква  Олександр Світовий, який навів тривожну статистику щодо кількості виявлених фактів водіння авто у нетверезому стані – за тиждень було складено 34 протоколи на порушників.

Окрім того правоохоронці наголосили на необхідності суворого дотримання вимог комендантської години, оскільки, на жаль, щотижня фіксуються випадки її порушення.

Значних клопотів і правоохоронцям, і рятівникам додало погіршення  погодних умов, оскільки затяжні дощі ускладнюють видимість на дорогах, а пориви вітру, які спостерігалися впродовж останньої доби, викликали знеструмлення значної кількості приватних домоволодінь.

Як зазначив під час наради в.о. начальника БЦ районного управління ГУ ДСНС України в Київській області Микола Маслюк, в результаті дії циклону на території району було  повалено значну кількість дерев та окремих висотних конструкцій, що призвело до обривів  електричних проводів і додало роботи працівникам ДСНС. Проте рятівники з гідністю зустріли виклики природи і наразі Білоцерківщина оговтується від негоди.

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, підбиваючи підсумки наради, підкреслила вагомість попереджувальних дій у випадках виникнення надзвичайних ситуацій та різкого погіршення погоди.

-  Нам потрібно навчитися діяти як годинниковий механізм – чітко, виважено і вчасно. Так вимагають реалії сьогодення. Так вимагають основні правила безпеки кожного, - резюмувала  голова адміністрації.

(За матеріалами сайту БЦ РДА)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора