Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського до жителів району

Дата: 19.09.2022 08:37
Кількість переглядів: 107

Шановні жителі Білоцерківського району! 208 днів ми продовжуємо давати відсіч ворогу.

Країна бореться. Сьогодні тисячі українців працюють та роблять все можливе для підтримки військових, для допомоги постраждалим. Білоцерківці також не стоять осторонь, мають активну громадянську позицію, високу патріотичну свідомість та всіляко допомагають ЗСУ і сприяють забезпеченню обороноздатності держави.

Пишаємося нашими ЗСУ. На сьогодні майже вся Харківська область деокупована. Це був безпрецедентний рух наших воїнів – українцям знову вдалося зробити те, що багато хто вважав неможливим.

Знову й знову жахливі факти. Харківщина, Ізюм  … У тортурах від рук окупантів загинули військові, мирні мешканці, діти… Це відбувається всюди, де ступає нога рашиста. Ми розділяємо біль жителів Харківщини.

Пам'ятаємо Бучу, Гостомель, Бородянку, Макарів, Мощун, Маріуполь та десятки інших міст та населених пунктів… Закатовані українці в підвалах, братських могилах, колодязях. Загиблі під завалами, застрелені у спину, розстріляні в машинах…  Це те, що ми ніколи не забудемо та не пробачимо.

росія залишає по собі тільки смерть, біль і страждання.

росія – країна-терорист.

Знову і знову звертаюся  до жителів району. Це стосується кожного:  дбайте про своє життя і життя своїх рідних! Головне на сьогодні – попередження надзвичайних подій, трагічних ситуацій. Не зневажайте елементарні правила безпеки! Розумію, що стомилися. Тому тримаємося. Разом ми обов’язково витримаємо. Дотримуйтеся  вимог комендантської години та сигналів повітряної тривоги. 

Ми разом робимо все можливе, щоб на українській землі не залишилося жодного окупанта і диверсанта!  Ми боремося з усіх сил. Перемога, як і правда, за нами!

Слава Україні!

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора