Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Чиновник без вини: як ДТП спровокувала скандал з головою районної ради?

Дата: 12.09.2022 14:03
Кількість переглядів: 123

Нерідко можна чути: політика – це брудна справа. Правда ж полягає в тому, що будь-яка, навіть найблагородніша справа може бути зовсім дискредитована, якщо за неї беруться непорядні люди. На жаль, підтвердженням цього є все те, що днями відбулося з головою Білоцерківської районної ради Василем Зеленським.

Щойно на сторінках  Facebook репостили:   «Місто Біла Церква! Неадекватний водій  та пасажир напали на мого чоловіка, коли в машині була дитина…».

Автор посту звинувачує голову Білоцерківської  районної ради Василя Зеленського у скоєному, й одним розчерком пера знівелював роботу керівника районної  ради та намагався  підірвати його авторитет.

Насправді ж «герої ситуації» -  батько і син, що проживають на масиві Леваневського і їх особи легко можна з`ясувати за номером автомобіля  (L  ІІ 555ІІ). Горезвісний «людський фактор», не має меж. Невже автор поста сподівається, що неправдива інформація, викладена на сторінках Facebook та «Моя Київщина», допоможе їм підняти авторитет та довіру серед жителів Білоцерківського району?

Голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський  через Білоцерківський Телеканал «Еспресо» довів свою непричетність до прикрого  інцидента та подав заяву до поліції.

Тож,  шановні, пам`ятайте  мудрі слова Блаженнішого Любомира (Гузара): «Політика — не брудна справа.  Політика — один із найбільш досконалих способів служити ближньому. Брудною її роблять безвідповідальні, егоїстичні люди. Тому ми не повинні втікати від політики, а поводитися в ній як християни”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора