Білоцерківська районна рада
Київська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

990… З Днем народження, Біла Церква

Дата: 10.09.2022 15:05
Кількість переглядів: 174

Дорогі земляки!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня нашого прадавнього міста над Россю – Білої Церкви!

Місто-трудівник, місто-воїн, воно впродовж усієї своєї багатовікової історії було і залишається прикладом для інших міст нашої країни.

Цьогоріч Білій Церкві виповнюється 990 років, і за цей, майже тисячолітній шлях, вона ставала осередком багатьох визначних подій, пишається своєю історичною та культурною спадщиною, пам’ятає імена та долі багатьох історичних осіб.

Сьогодні ми протистоїмо агресії рф. Щодня ми боремось за свою незалежність та право самостійно творити майбутнє нашої країни.

Ми пишаємося нашими земляками, які стоять на захисті країни, гордимося їхнім патріотизмом, твердою громадянською позицією та витримкою. 

Схиляємо голови перед світлою пам'яттю усіх тих, хто загинув у ім'я України, хто віддав їй свою працю, свій талант, пожертвував власною волею і добробутом. Світла пам'ять про них залишається в серцях земляків.

Славна Білоцерківська земля має величезний потенціал і ми віримо, що кожен житель цієї землі зробить все від нього залежне, щоб вона була мирною, квітучою і щасливою на довгі віки!

Від щирого серця зичимо вам міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла і незборимої віри у щасливу долю нашого чудового міста.

Хай єднає нас свята батьківська земля, прадавні благородні звичаї й традиції. Хай процвітає Біла Церква на славу і міць України!

Зичимо всім жителям міста Божого благословення на довгії літа.

 

Голова районної ради Василь Зеленський

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора