Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

ДОМЕДИЧНА ДОПОМОГА В ЕКСТРЕМАЛЬНИХ СИТУАЦІЯХ ТА ЗАХИСТ НАСЕЛЕННЯ В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ

Дата: 01.09.2022 21:26
Кількість переглядів: 196

Одним із основних факторів, що врятує пораненого воїна в бойових умовах, є вчасне надання йому необхідної медичної допомоги. Відтак цими знаннями та практичними навичками має володіти кожен військовослужбовець, а в реаліях сьогодення вони можуть також знадобитися і звичайній пересічній людині.

 Сьогодні на Білоцерківщині розпочалися заняття з вивчення прийомів тактичної медицини для представників органів місцевого самоврядування та державної служби району.

 Спочатку кваліфіковані інструктори ознайомили присутніх із  методикою надання першої медичної допомоги, потім вони приступили до відпрацювання практичних прийомів, ознайомили присутніх  із заходами безпеки при поводженні зі зброєю, прийомами та правилами стрільби з автомата Калашникова,  та відпрацювали програму - «обережно, міни».

Василь Зеленський:  У країні триває війна, і наразі такі курси справді дуже потрібні. Заняття є унікальними, оскільки багато часу відведено саме практиці надання першої медичної допомоги, яка може стати в нагоді та врятувати життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора