Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Хай майорить наш рідний стяг над вільною землею!

Дата: 23.08.2022 11:09
Кількість переглядів: 192

Сьогодні, 23 серпня, з нагоди Дня Державного Прапора та 31-ї річниці Дня незалежності України відбулися районні урочистості. Участь у заході взяли  голова Білоцерківської військової адміністрації Людмла Мерзлюк, голова Білоцерківської районної ради Василь Зеленський, представники районної державної адміністрації, виконавчого апарату районної ради, голови територіальних громад, громадські активісти.

 Урочистості розпочалися з підняття Державного Прапора України.

Хвилиною мовчання  вшанували пам'ять воїнів - захисників України, що віддали свої життя за цілісність нашої держави.

До присутніх звернулися: керівники району. У своїх промовах посадовці вітали присутніх із величними національними святами.  Згадали історичний шлях, що був пройдений українським народом. Наголосили, що сьогодні українцям зі зброєю в  руках доводиться відстоювати незалежність  нашої  держави, її цілісність та свободу. Дякували  нашим захисникам, які зі зброєю в руках звільняють рідну землю від російських окупантів,  всім працівникам економічного фронту, які, попри складні умови, трудяться, зміцнюючи наш тил,  медикам, освітянам, представникам соціальної і культурної сфери, волонтерам, нашим неймовірно розумним і патріотично налаштованим дітям – кожному, хто жодної миті не засумнівався у майбутньому України і віддано працює, наближаючи світлий день перемоги.

Зичили миру,  національної єдності, порозуміння та злагоди, міцного здоров’я, добробуту, сил і наснаги в усіх справах та починаннях заради процвітання незалежної України! 

Василь Зеленський - Ніщо більшою мірою так не символізує мир та спокій, ніж блакитна вись та жовте поле.

Сьогодні під цим прапором у важких виснажливих боях українське військо здобуває мир на нашій землі. Воно сильне своїм патріотичним духом. Мужність, героїзм та бойове братерство наші воїни демонструють кожного дня, кожної години, кожної миті.

Так само, як наші воїни встановлюють прапор над звільненими містами та селами, ми всі разом спільною працею зобов’язані підняти прапор Перемоги над подоланням корупції, безробіття та бідності.

Після мітингу відбулася хода до пам’ятного знаку Тараса Шевченка  та до Стели Героїв Небесної Сотні. Учасники зібрання поклали квіти та вшанували пам’ять усіх загиблих Героїв України, хто віддав життя за свободу та незалежність України, хвилиною мовчання. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора