Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови районної ради Василя Зеленського до жителів Білоцерківського району

Дата: 22.08.2022 09:54
Кількість переглядів: 179

Шановні жителі Білоцерківського району!

180 днів ми продовжуємо давати відсіч ворогу. Країна бореться. Сьогодні тисячі українців працюють та роблять все можливе для підтримки військових, для допомоги постраждалим. Білоцерківці також не стоять осторонь, мають активну громадянську позицію, високу патріотичну свідомість та всіляко допомагають ЗСУ і сприяють забезпеченню обороноздатності держави.

Наша єдність, наша віра в себе дали змогу пройти ці півроку та підійти до цього тижня – незмінно важливого для кожного. Заради перемоги України ще потрібно боротися, ще потрібно зробити дуже багато, ще потрібно вистояти й витерпіти, на жаль, багато болю. Але ми відчуваємо гордість за себе, за свою державу й за своїх захисників.

Сьогодні, 22 серпня, країна вшановує пам’ять  працівників поліції, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. Низько схиляємо голови перед їх світлою  пам’яттю.

Попереду – день українського прапора і день нашої незалежності. Ми разом робимо все можливе, щоб на українській землі не залишилося жодного окупанта і диверсанта!  Ми боремося з усіх сил. Перемога, як і правда, за нами!

Через можливі загрози ракетно-бомбових ударів під час відзначення Дня державного прапора України та Дня Незалежності, хочу нагадати мешканцям району про необхідність сховатися в укритті у разі повітряної тривоги. Будь ласка, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Навіть вночі чи рано вранці.  Ворог цинічно обстрілює житлові масиви, садочки, торгові центри. Робить це підступно та підло. Щоб залякати, щоб деморалізувати.

Тому важливо постійно пам'ятати про свою безпеку. Сигнали тривоги не просто так. Потрібно спускатися до укриттів, дотримуватися світломаскувального режиму, не порушувати вимог комендантської години.

Будьте уважними та відповідальними. На жаль, небезпека поряд.

Бережіть себе. Усе буде Україна!

Голова районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора