Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Білоцерківського району Василя Зеленського до жителів району

Дата: 29.07.2022 09:06
Кількість переглядів: 161

Шановні жителі Білоцерківського району! 
Знову неспокійні ранки. Знову – ракетний терор. Лише за минулу добу у Києві було чотири повітряні тривоги. Російська армія завдала ракетних ударів по Київщині, по Кропивницькому, била по Миколаєву, продовжила серію стратегічно безглуздих і жорстоких штурмів на Донбасі...Дякуємо кожному й кожній, хто відбиває цей терор.
Розпочалася 156-а доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню. Ми маємо спільно і впевнено рухатися до нашої єдиної мети – перемоги над ворогом!

Сьогодні хочу привітати військові сили спецоперацій, які є наймолодшою частиною Збройних Сил України, проте вже вважаються елітною складовою нашої армії. Пишаємося вашою мужністю та щоденними здобутками!
Вічна пам'ять бійцям, які загинули під час виконання завдань та висловлюю сподівання, що їхня самовідданна служба і надалі буде знаходити розуміння та підтримку у суспільстві.

Продовжуємо робити все для допомоги тимчасово переміщених громадян, приймаємо та відправляємо гуманітарні вантажі, вирішуємо питання життєзабезпечення громад району. 
Район  жнивує. Аграрії  активно використовують кожен погожий день, аби своєчасно зібрати цьогорічний врожай. Збір врожаю ранньої зернової групи на Білоцерківщині завершується.
В районі обмолочено: озимої пшениці більше ніж 240 тис. тонн; ячменю (в тому числі озимого) намолочено 68 тис. тонн; середня урожайність складає 25,4 ц/га., гороху 2 тис.га (план виконано на 100%) середня урожайність сладає 17,5 ц/га, намолочено 3,5 тис. тонн; озимого ріпаку 21 тис. га (план 22 тис. га), поточна урожайність складає 21 ц/га, намолочено 55 тис. тонн.
Сільськогосподарські підприємства, що ведуть діяльність в галузі молочного скотарства проводять заготівлю кормів на зимово-стійловий період. 

Знову і знову хочу звернутися до вас. Будь ласка, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Пам'ятайте про свою безпеку та безпеку рідних.
Сигнали тривоги не просто так. Потрібно спускатися до укриттів, дотримуватися світломаскувального режиму, не порушувати вимог комендантської години.
Будьте уважними та відповідальними. На жаль, небезпека поряд.
Бережіть себе. Усе буде Україна! Бо за нами Правда. І з нами Бог. 
Слава Україні! Смерть ворогам.
Голова районної ради Василь Зеленський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора