Білоцерківська районна рада
Київська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні вакансії Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості станом на 21.07.2022 року

Дата: 22.07.2022 07:58
Кількість переглядів: 689

Водій автотранспортних засобів   -   9000       перевезення вантажів в межах України на вантажному автомобілі, можливо з причепом; поточний ремонт транспортного засобу за необхідністю. Наявність прав категорії "С, С1, СЕ". Заробітна плата відрядна.

Молодша медична сестра (мол. мед. брат) (санітарка, санітарка-прибирал., та ін.)   -   6500       вологе прибирання у відділенні, обробка інструментарію та догляд за хворими. Робота з дезінфікуючими миючими засобами.

Організатор з персоналу   -   8700       пошук та підбір персоналу; оформлення прийняття, звільнення, переведення працівників, видача довідок; оформлення та зберігання трудових книжок. Знання трудового законодавства, впевнений користувач ПК. Режим роботи: 8.00-17.00. З досвідом роботи від 2 років.

Кухар   -   7200       помічник кухаря: приготування продуктових заготовок на кухні, виконання підсобних робіт на кухні (чистка овочів, допомога в приготуванні та паніруванні напівфабрикатів, забезпечення чистоти робочого місця кухаря). Дотримання санітарно-гігієнічних норм праці. Робота 3 дні через 3 дні з 7.00 до 19.00. З досвідом роботи від 2 років. Наявність медичного огляду.

Сестра медична (брат медичний)   -   8600       проведення підшкірних, внутрішньовенних та внутрішньом'язових ін'єкцій, виконання різних процедур за призначенням лікаря, ведення обліково - звітної документації. Режим роботи: 6 днів (субота з 8.00 до 11.00). З досвідом роботи від 2 років. Наявність медичного огляду.

Фарбувальник (хімічне виробництво)   -   16000         фарбування порошкового фарбування металовиробів: підготовка деталей, нанесення порошкового покриття на металоконстукції. Налагодження та відстеження правильного режиму роботи печі полімеризації і фарбувальної камери. Завантаження матеріалів для фарбування (контроль правильності завішування підготовленого матеріалу і виставлення необхідного режиму обладнання перед фарбуванням), очищення камер напилення тощо.   

Вчитель закладу загальної середньої освіти   -   10000       вчитель фізичного виховання: проводить уроки та інші навчальні заняття в закріплених за ним класах, згідно розподілу навчального навантаження, забезпечує під час занять належний порядок, дисципліну, та слідкує за фізичним здоров'ям учнів на уроці. Реалізує прийняті в школі освітні програми у відповідності з навчальним планом. Наявність попереднього медичного огляду.

Контактні телефони для довідок: (04563)9-19-68;  5-96-11;  5-22-99.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора